Facebook sida och besök till båten.

Nu har vi fått igång våran facebook grupp ”jorden runt med gramadies” så har ni inte sett den får ni gärna gå in och gilla den, där kommer vi att skriva lite kommentarer, uppdaterar vi något här på hemsidan så kommer vi skriva det i gruppen.

Till er som precis har hittat hit vill vi önska er välkomna och vi är väldigt glada att ni vill följa vår resa =)

Veckan har mest bestått av arbete och träning, i går (lördag) var vi nere vid båten och kollade, allt såg bra ut och vår presenning satt kvar och det hoppas vi på att den ska göra resten av tiden så vi inte behöver köpa en ny. Vi stabiliserade båten lite så att det inte ska gunga när man går uppe på båten vilket gjorde stor skillnad. Sen mätte vi  så att vi kan göra klart alla ritningar som vi håller på med.

Efter visiten vid båten åkte vi ner till min kusin Melvin som firade sin 7 års dag, självkart fick han en pirat i present av oss =) vi önskar honom grattis i efterskott. Det var mycket trevligt och blev en del prat om resan, känns verkligt nu och det är inte så lång tid kvar. =)

Ha det toppen!

IMG_4386

övertäkt och fin

IMG_4387

mäter och antecknar

IMG_4388

fint byggt för att slippa snö och regn

IMG_4428

Melvin öppnar paket

 

En reaktion på “Facebook sida och besök till båten.

  1. Hej på er. vilket trevligt projket. har själv en ombygd marieholm 32e, har satt på targabåge och fasta rutor. hör av er. min emajl tedekenberg@telia.com

    vi hörs MVH Ted Ekenberg.

Kommentarer inaktiverade.