Baby shower och dop.

Denna helgen har handlat om barn. Då många i vår omgivning har barn, väntar barn så frågar man sig ibland fall man gör rätt val i livet, men det är just det som livet går ut på att göra val. Allt vi gör är ett val, vad man ska äta till frukost, ska man gå till jobbet idag, hur man ta sig till jobbet bussen eller bil eller ska man vara riktigt duktig och gå, man funderar på hur kroppen ser ut tänker att man behöver börja träna men gör valet om man ska det eller inte. det gäller även denna resa, vi gör valet att satsa allt och gör vår drömresa vilket samtidigt leder till vårt val att vänta med barn. Oftast känns det som det självklara valet och det passar oss hur bra som helt, men så kommer helger som denna då allt handlar om barn och man börjar undra fall man har gjort rätt val.

I fredags var jag på överrasknings baby shower för Petra som ska ha barn i mars, det var jättetrevligt vi åt mycket god mat, lekte lekar och pratade om allt mellan himmel och jord.

På lördagen körde vi ner till Halmstad då det var dop för Elna min kusins barn, det var jättefint i kyrkan sen var det träff hemma hos dem så man fick prata lite med släkten.

Efter hade jag sagt att jag ville spendera tid med mina systrar, mamma och självkart Liam som är min systers barn och min gudson, då jag inte är i Halmstad så ofta så försöker jag passa på att träffa dem när jag är nere, det blev promenad i det finna vädret sen massa mys med lillkillen där det är fullt ös, han har inte lärt sig gå men kan inte sitta still heller =)

När man har haft dessa dagar men barn prat och myst med barn undrar man fall det är rätt val att åka iväg, men svaret kom senare på kvällen när vi var på fest hos min kusin och vi pratar om resan med nästa alla vi träffar, man kan inte hindra sig själv från att prata om det de känns så spännande, roligt och man vill bara åka, då när man är mitt uppe i diskussionen om resan så känner man att det är detta jag vill göra nu, barn kommer jag ha tid för när jag kommer tillbaka men denna resa är nu eller aldrig.

Men så är det väl med val vi göra i livet man vet aldrig hur det kommer att bli men man får helt enkelt bestämma sig och inte titta tillbaka för mycket och det är vad vi kommer att göra.

När det kommer till resan så håller vi på att gå igenom vad vi ska satsa på att köpa och hur vi ska få tag på sponsorer som vill hjälpa oss på vägen, så vet du någon som skulle vara intresserad av detta så får du gärna kontakta oss så kan vi se vad vi kan göra för den som vill hjälpa oss. Vi hade även hoppats på att kunna jobba lite med båten men i nuläget är det för kalt så det får bli mer planering och inomhus arbeta i väntan på lite värme.

Ha det toppen. Nedan kommer lite bilder från helgen.

IMG_4460 IMG_4466SAM_3631 SAM_3629 SAM_3615 SAM_3604 SAM_3581 IMG_4468 IMG_4453 IMG_4435