Jobb, jobb och båtmässan.

Just nu är det mest jobb som gäller, det är ju väldigt viktigt för att resan ska bli av, för utan pengar kommer vi tyvärr inte så långt =(.  Det tillsammans med kylan gör att vi inte har gjort så mycket med båten där av inte så många nya uppdateringar, men ge inte upp på oss än för snart kommer vi ha alldeles för mycket att göra och då blir det mer uppdateringar.

Förutom att jobba hela tiden så börjar båtmässan i helgen och håller på hela nästa vecka. Där hoppas vi på att kunna göra en del fynd och kanske till och med hitta någon som vill sponsra oss och vår resa. Vi har i nuläget en bestämd dag som vi ska dit och det är på måndag, då kommer de vara föreläsningar med tre personer som vi har följt och läst om det är ”Segla med Albatross med Janne Larsson och Carl-Erik Andersson”, ”Mot pingvinernas land med Milo Dahlmann”. Janne och Carl-Erik var de som vi först läste om när vi började planera vår resa, två män som bestämde sig för att åka iväg och segla utan tidigare kunskap, väldigt intressant och rolig bok det ska bli roligt att höra vad de har att säga. Milo är en kvinna som ensam seglade iväg mot Antarktis, hennes första bok håller vi på att läsa i nuläget. Då jag själv är kvinna ska det bli extra roligt att lyssna till henne då det annars mest är män som skriver inom detta område. Sedan kommer vi nog vara på mässan någon dag till men det är inte bestämt i nuläget vilken det blir.

Februari fortsätter även för min del med föreläsningar då jag ska ta förarintyg. Det ska bli väldigt intressant och ge mig lite mer kött på benen när vi är ute på de stora haven, Sebastian kollar även på att läsa mer men det fanns inget i februari så får bli senare.

Det var det för denna gång snart kommer det mer info om vad som händer har det toppen till dess.