Tiden går

Det känns som att tiden bara har flugit fram. För ca 2 månade sedan så kom Albatross och Sebastian tillbaka till Varberg efter att ha varit ute i ett år.  Under tiden som har gått har vi städat och fixat båten så att den nya ägaren nu kan njuta av henne. Det känns lite konstigt att inte längre har Albatross men hon är en båt som är gjord för äventyr och kommer nu få njuta på de sju haven, så vi önskar henne all lycka i framtiden och hoppas att de får en bra dit tillsammans.

Vi har kommit in i vardagslivet ganska snabbt. Jag har flyttat in hos min mamma och börjat jobba vilket känns konstigt men skönt att ha lite rutiner. Sebastian gick tillbaka till att plugga och funderar fall det ska bli nya äventyr.

Men dagar som idag när hösten är här och kyla kommer är det lätt att drömma sig tillbaka till resan och alla äventyr man hade. Vi fick frågan om vi ville komma och berätta om våran resa för dem i hamnen och sa ja till detta då det känns bra och roligt att får dela med sig av de olika stadierna i resan och kanske hjälpa någon annan som är intresserad av att åka iväg, så det ska vi göra den 23/10.

Annars blir det nog bara att fortsätta med vardagen och kanske drömma sig bort till en annan plats.

Hoppas att allt är bra med er alla. =)

2 reaktion på “Tiden går

  1. Hej! Skulle gärna komma och lyssna på era historier den 23e om det går bra. Funderar på liknande äventyr.

  2. Tänk så fort ett år går! Känns som ”igår” då vi träffade er i Porto Santo. Vi fortsätter vår ”längesegling” . Äger ju vår tid eftersom vi är pensionärer. Så, DÄR har ni något att planera och se fram emot :o)

    Ha det bäst! / Pirjo och Mattis S/Y Jaya.

Kommentarer inaktiverade.