Frame i Karibien!

Efter ett halvår hemma på land sedan seglingen till Karibien lämnades Sverige för att åka tillbaka till Karibien och segla lite igen. Dock denna gången fick det bli flyg efter som Albatross har lämnat mig. Efter en tjugonio timmars resa från Sverige har det flugits fjorton timmar, sovits fyra timmar i en stol, setts två och en halv film och landat tre gånger tills vi kom till rätt flygplats. Men nu framme på St Maarten och ombord på Aurora som ska vara mitt hem i några veckor.

Första dagarna har gått i sann seglar stil, har varit uppe på kullen och kollat in den lilla borgen samt spanat efter ”the green flash” i solnedgången. Hunnit med en tur till huvudstaden för att fixa badkläder och få titta på alla kryssningsturister som yr omkring och ser till att ön fungerar. Till sist har det även hunits med att spendera en dag på stranden med lite bad och tydligen lite för mycket sol, så istället för att gå runt som snömannen har jag nu blivit en vandrande stoppskylt.

Tills nästa gång, ha det toppen!

//Sebastian