Första veckorna på Aurora

Nu har jag varit ombord på Aurora tre veckor. Under dessa tre veckor har vi hunnit med att hitta på lite saker. Det började med att vi var i Marigot på den franska sidan av st. Maarten, roligt då den skiljer sig en hel del från den holländska sidan. Där efter gav vi oss av på en kort dagsegling över till Anguilla som skiljer sig en del från Maarten. På anguilla är det mer likt de karibiska öarna med inte så mycket kommersiellt och amerikaniserat. Som de försiktiga svenskar vi är smög vi in i ankringsviken smidigt mellan alla båtar utan att någon märkte oss. Sen blev det andra bullar samtidigt som ankaret föll hoppa dinge med kapten i vattnet påväg mot costoms samtidigt som resten hoppa i vattnet för att bada. Badandet övergick strax emot att hoppa från masten sådär lagom högljudda. När väl kapten var tillbaka försökte tända eld på båten när vi skulle grilla burgare som avnjöts tillsammans med karibisk mängd rom. Lagom rom marinerade blev det dingetur ala flyktingbåt till strandklubben för party kanske inte jätte bra på navigera råka det bli ett ärovarv runt grannens båt.

Vh// Sebastian