Lite smartare och snart mycket fattigare =)

Hela den gångna veckan har det varit båtmässan i Göteborg, vi var där på måndagen då det var föreläsningar, jag kom dit lite tidigare och kolla runt lite på en del av utställarna. Sebastian kom strax innan föreläsningarna började. Det var väldigt intressant att lyssna till de olika berättelserna som gavs under kvällen och det gjorde oss ännu mer intresserade av att komma iväg. Vi fick även en del tips av Janne och Calle (Segla med Albatross med Janne Larsson och Carl-Erik Andersson) och jag köpte Milos nya bok så nu blir det ännu mer läsning (Mot pingvinernas land med Milo Dahlmann).

Under veckans gång har vi jobbat på och funderat lite över lördagen då vi skulle tillbaka till mässan. Vi har gjort våra egna visitkort nu så att vi lätt kan berätta om vår hemsida och lämna ut kontakuppgifter, då våran hemsida kan vara lite svår stavat så känns det som att det är en bra ide.

På lördagen åkte vi tillbaka till mässan vilket även alla andra gjorde, samt att det var fotboll och melodifestivalen så det tog oss en bra stund innan vi fick tag på en parkeringsplats =) men till sist var vi inne, hela dagen spenderades med att prata med olika personer och företag det gav väldigt mycket då folk sa att vi hade en bra båt vilket alltid känns bra att höra samt att vi verkade som bra människor för en sådan resa =) vilket får oss att tro lite mer på oss själva.

Vi frågade även om offerter från många olika ställen och ska be om fler under de närmaste dagarna. Vilket kommer leda till att vi snart börjar lägga ut pengar, något som vi gärna hade haft mer av i nuläget. Så vi hoppas på att några av företagen ska vara intresserade av att hjälpa oss genom att sponsra med bra priser och produkter.

Mässan i sin helhet har varit bra man känner att säsongen börjar närma sig och bli taggad på att börja arbeta med båten så nu väntar vi bara på att värmen ska komma så att det går lättare.

Ha det toppen till nästa gång