Kontakt

Vill ni komma i kontakta med oss här är några sätt ni kan nå oss på.

Mail

jordenrunt (a) gramadies.se

Det är självklart @ men då vi ej vill ha span har vi ändrat lite. Hit kan ni skicka mail fall ni har några fråger om något eller om ni bara vill säga Hej till oss.

telefonnummer kan ges ut på begäran.

10 reaktion på “Kontakt

 1. Hitade ni något intresant på båtmäsan ?. hör av er jag har en hel del tips om marieholm 32e.

  • vi hade tänkt höra av oss men har haft fult upp men jobb och mässan. Hittade en del fina saker på mässan så nu väntar vi på offerter så får vi se vad det blir.

 2. Hej på er !! Förstår att ni har fullt upp. Jag har en fråga: De som funderar på att hänga på er någon sträcka, behöver de vara segelkunniga eller lär ni upp dem under resans gång?

  Sen vill jag gratulera till en jättefin hemsida och jag kommer givetvis att följa eran spännande resa här. Så lycka till ni fina !! /Björn

  • Hej va roligt att du gillar vårna sida =) Man behöver inte ha någon tidigare segelkunskap utan vi kan lära upp de som är intresserade av att följa med. Det vi vill är att träffa de som är intresserade av att åka med, detta gäller ju innan vi åker, efter vi har åkt eller om ni bor långt bort så vill vi gärna prata över telefon/skype. Är det så att man inte känner sig trygg med att segla själv så finns det alltid massa andra saker som man kan göra så vi löser det på något sätt.
   Hoppad att du fick svar på din fråga hör av dig igen fall du undrar något mer.
   Mvh Erica och Sebastian

 3. Hejsan!
  Hittade denna sida av en slump. Kul att se någon mer med M32E. Man ser ju inte såna så jätteofta. Vi har en som vi seglat sedan 1996, höjdpunkten hittills är en tur över Nordsjön för två år sedan som vi förde en lite blogg över, mest för oss själva och nära och kära.
  Nu har vi två småbarn så inga långseglingar nära förestående. Vi få nöja oss med att följa ert äventyr.
  Om ni har några funderingar om båten eller Skottland/Shetland som ni tror att vi kan svara på får ni gärna kontakta oss.

  Lycka till med ert projekt!

  MVH
  Jonas

  • Hej va roligt att du hittade oss. Hur trivs ni med båten? har ni några bra tips? ska kolla lite på eran sida kanska får några bra ideer =)
   Då får vi segla lite för er med.
   Mvh
   Erica

 4. Hej!
  Jag och min sambo drog iväg i ungefär samma stil som er, oerfarna och med endast några hundra sjömil i ryggen och med tanken att vi lär oss ju under resan.
  Gick hur bra som helst! Visserligen seglade vi bara till karibien under ett år, men ändå.
  Lycka till! Ska bli roligt att följa er. Behöver ni några tips är det bara att höra av er. Bor utanför Vbg
  Mvh Håkan

 5. You don’t need a water maker which will save you space, power and money.

  Even if you have a water maker you will still need to buy bottled water or water to fill your tanks in case the water maker fails, so just buy bottled, save tanked water for emergency and use sea water for cooking. Maybe a small hand powered water maker would be a nice extra for liferaft use.

  I’ve done a few 20day + voyages some with 7 people on a 38′ and boat and bottled water is still the preferred option, for the Pacific set up a good rain collection system with divert valves so you can see /taste when the water is coming clean and divert into tanks.

  Hope you have a good trip, solar panels or towed generator is more useful than a water maker. Then you don’t need diesel or the engine.

Kommentarer inaktiverade.